Με γνώμονα την καλαισθησία και με ισχυρή επιθυμία να την εντάξουμε όσο γίνεται περισσότερο στη καθημερινή μας ζωή δημιουργήθηκε και λειτουργεί ο χώρος μας, που φιλοξενει αντικείμενα… “στολίδια” για το περιβάλλον που ζούμε. Στεγάζει ιδέες και φροντιζει λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν λίγο πιό… τις στιγμές-σταθμούς της ζωής μας.

 

Το κατάστημα

Ενας χώρος πολυθεματικός στον οποίο μπορεί κανείς να βρει χειροποίητα παιχνίδια (σβούρες, κούκλες, ξύλινα τρισδιάστατα παζλ, δώρα δημιουργικής απασχόλησης), κεραμικά & ξύλινα διακοσμητικά & χρηστικά αντικείμενα επώνυμων εργαστηρίων, επιλεγμένα αντικείμενα από τη συλλογή του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το ειδικό τμήμα κοσμημάτων και αξεσουάρ που κατέχει τη δική του γωνιά στο χώρο.

Δώρα για παιδιά

Τρισδιάστατα ξύλινα παζλ

 

Κάστρα & κουκλόσπιτα από χαρτόνι που συναρμολογούνται & ζωγραφίζονται, κουτιά αποθήκευσης που συνδυάζουν τη δημιουργική απασχόληση με το πρακτικό πνεύμα

 

 

 

Κηρομπογιές από λάδι σόγιας

 

 

 

Πάνινες κούκλες για αγόρια & κορίτσια

Επιτραπέζια παιχνίδια, ξύλινες χειροποίητες σβούρες


Δώρα Γάμου

Διακοσμητικά & χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής.

 

Χειροποίητο όπως…

Η λέξη “χειροποίητο” δηλώνει ένα εργόχειρο ή γενικότερα το αποτέλεσμα μιας χειρωνακτικής εργασίας που διακρίνεται για την γνησιότητα, την αυθεντικότητα και την ποιότητά του, και για το ότι γίνεται με παλιές καλές παραδοσιακές μεθόδους, δίχως να έχει πέσει θύμα της εκβιομηχάνισης.

Βέβαια, ακόμη και αυτού του είδους οι δημιουργίες, περνούν από στάδια επεξεργασίας μέχρι να επιτευχθεί το ποθητό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο, ενίοτε επιστρατεύονται νέες τεχνικές, ώστε να τελειοποιήσουν την αρχική σύλληψη και να μεταφέρουν την ιδέα του δημιουργού στο ακέραιο.

Υπηρεσίες         

               Διακόσμηση Βιτρίνας

               Ανανέωση εσωτερικής εικόνας του σπιτιού

               Art de Table

               Οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων

               (γενέθλια, επέτειοι κλπ.)

               Επιμέλεια καρναβαλικών εμφανίσεων

               (ατομικών ή ομαδικών)

               Βάπτιση, Γάμος

 

Συμμετέχουμε δημιουργικά στη διαμόρφωση της εικόνας και της ατμόσφαιρας, προκειμένου τόσο οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν όσο και οι καλεσμένοι τους, να νοιώθουν ζεστά, άνετα και φροντισμένα.