“Τα Δαχτυλίδια του Ερμή”

Μοναδικά σχέδια, πλασμένα στο χέρι από καθαρό ασήμι 1.000° σε αρμονικές φόρμες που “αγκαλιάζουν” τα δάχτυλα. Το μέταλλο “ρέει” συγκρατώντας στο εσωτερικό του λάμψεις από όλου του κόσμου τα πετράδια. Αμέθυστο, ίασπι, φεγγαρόπετρα, λάβα, όνυχα, οπάλιο, αχάτη.

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

New Entry! “Springtime Inspiration”

Η Άνοιξη ήρθε και μας άνοιξε την όρεξη για… δημιουργίες με δροσερό αέρα εξοχής! Παρουσιάζουμε τις νέες συλλογές κοσμημάτων “Spring Rings” & “Frida Kahlo”.

(περισσότερα…)

67η Έκθεση “Σύγχρονες Δημιουργίες”

Στην 67η διοργάνωση της έκθεσης “Σύγχρονες Δημιουργίες”, στο M.E.C. Παιανίας, τον Ιανουάριο του 2017, συμμετείχα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τις καλοκαιρινές σειρές-προτάσεις  “Fullmoon”, “Ribbon Flower” και “Treasures”, με προοπτική χονδρικής διάθεσης…

(περισσότερα…)

Νέες συνεργασίες!

Τέσσερις δημιουργοί, μέλη της “Ragtag Collective”, φιλοξενούνται στο κατάστημα. Χαρακτηριστικό τους η ποικιλομορφία: ένα «patchwork» χαρακτήρων και ιδιοσυγκρασιών με κοινό στόχο την έκφραση και επικοινωνία μεσα από το σύγχρονο κόσμημα.

10320317_406100246209700_6157155431938578857_n

(περισσότερα…)

Συλλογή Κοσμημάτων “Fullmoon”

Ελληνικό κορδόνι στολισμένο με κεραμικές χειροποίητες χάντρες, επίσης ελληνικής κατασκευής, που πλαισιώνονται από υφασμάτινα στοιχεία διπλής όψης, ραμμένα στο χέρι.

(περισσότερα…)

Πιάσαμε το Μάη!

Ο Μάης μας έφτασε… και το καλοκαίρι τον “κατάπιε” και τον έκανε πρώτο και καλύτερο μήνα του! Βιαστικά-βιαστικά, καπέλα – σαγιονάρες και καλοκαιρινά αξεσουάρ τρέχουν κι αυτά να προλάβουν τις βιτρίνες… (περισσότερα…)

Τα… “τέλεια κοσμήματα”

Πρώτα ήρθαν τα Batucada, ακολούθησαν τα Coni και τώρα το… παραμύθι συνεχίζεται στην εκπληκτική χώρα των κοσμημάτων! Η νέα σειρά από χειροποίητα κοσμήματα έχει κλασσικό ύφος, “πολύτιμα” υλικά & εξαιρετικά λεπτές γραμμές.

(περισσότερα…)

“CONI JEWELRY”

Χρησιμοποιώντας ως βασική ύλη το τσιμέντο, η Χριστίνα Βασιλοπούλου δημιουργεί χειροποίητα κοσμήματα, επηρεασμένα ως επί το πλειστον, από το χώρο της αρχιτεκτονικής.

(περισσότερα…)

“BATUCADA JEWELS”

Μετά από πολύμηνη αναμονή και αναζήτηση, η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή κοσμημάτων βρίσκεται στο κατάστημα! Τα “Batucada Paris” είναι η πρόταση μας για το καλοκαίρι.

(περισσότερα…)